FAQ
Het antwoord op onze meest gestelde vragen

Hoe kan een mobile app bijdragen aan mijn bedrijf?

Mobiele toepassingen worden alsmaar populairder vanwege de applicaties die gebruikers kunnen downloaden op hun mobiele telefoon. Ze verstrekken snel informatie en bieden gebruikers de mogelijkheid om bedrijven te benaderen vanaf hun iPhone. Met de mobile apps van Mobile Apps Partners kunt u indruk maken op uw klanten en ze voorzien van nuttige informatie. Daarnaast bieden we mogelijkheden om te werken aan merkloyaliteit en bezoekers te verleiden voor herhalingsaankopen. Men voorspelt dat mobiele apparaten de desktops zullen verslaan in 2015 Het is de snelst groeiende industrie ooit De mobile app industrie zal naar verwachting circa 1000% groeien tot 58 miljard in 2015

Wat is een iPhone en Android applicatie?

Een iPhone applicatie is een klein computer programma dat draait op een iPhone. De iPhone kan een waardevol marketing platform zijn en Mobile Apps Partner maakt hier volledig gebruik van. Een Android applicatie is hetzelfde maar dan ontworpen om te gebruiken op een Android telefoon.

Wat is een HTML5 Applicatie?

Een HTML5 app is een web-based applicatie die we gebruiken om ook Blackberry en Windows gebruikers te kunnen bereiken. HTML5 Apps zijn namelijk bruikbaar op iedere smartphone. Het enige nadeel hiervan is dat bij deze applicatie enkele functionaliteiten, zoals camera, GPS en spraakopname niet functioneren.

Hoeveel kost een app?

Een mobile app heeft u al voor slechts eenmalig € 747 en € 47 per maand

Wat gebeurt er met mijn app als ik mijn account annuleer?

Een app die live staat en gemaakt is met behulp van ons systeem zal na het opzeggen van uw abonnement niet meer functioneren. Zodra uw account beëindigd is zal de app offline gaan en is deze niet langer meer te downloaden. Gebruikers die de app reeds hadden geïnstalleerd zullen een melding krijgen dat de app niet langer meer bijgewerkt kan worden. Indien u besluit uw app elders onder te brengen zullen gebruikers enkel een update melding krijgen. Maar als u besluit uw app via ons beschikbaar te stellen, zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw app!