Ga mee met de tijd want het hebben van een mobiele website en App is een zeer waardevolle toevoeging voor uw onderneming.

Mobiele Website

De mobiele websites van Newbie Media vergroten de zichtbaarheid van uw bedrijf en verbeteren de gebruikers ervaring. Dit omdat onze mobiele websites geoptimaliseerd zijn om te bekijken op een klein scherm er geen informatie verloren gaat.

Sneller in Contact

Een ander groot voordeel van een mobiele website is dat uw klanten u met  1 druk op de knop kunnen bellen en zelfs met een druk op de knop naar u toe kunnen navigeren.

Online Eten bestellen

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om alvast online hun eten te bestellen?
Newbie Media kan dit voor u in de mobiele website en App verwerken.

Social Media Intergratie

Onze Apps en websites werken naadloos samen met:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Fan Wall

Een Fan Wall is een pagina op de website en App waar klanten een positief bericht over uw onderneming kunnen plaatsen.  Die andere gebruikers kunnen lezen. Mensen hechten nog steeds erg veel waarde aan de meningen van anderen. En op deze manier kunt u uw bedrijf positief in het zonnetje zetten. U kunt zelf online bepalen welke reacties wel of niet worden weergegeven .

Evenementen.

Laat uw klanten weten wanneer en wat er allemaal te doen is bij uw bedrijf.
Duidelijk en overzichtelijk weergegeven in onze evenementen TAB

Email

Heeft u al de beschikking over een Email campagne of bent u van plan dit in de toekomst te gaan doen?
De Apps van Newbie Media werken naadloos samen met:

Campaign Monitor int.
Costant Contact.
Get Response
iContact
MailChimp

Vertel een Vriend

Laat uw klanten  het woord over u verspreiden. Door de ingebouwde Deel functies, kunnen klanten eenvoudig uw bedrijf aanprijzen bij hun vrienden of kennissen door middel van:

Email
Facebook
Twitter
SMS

 

Mobiele App

Om de gebruikers ervaring nog meer te verbeteren en om zelf in contact te kunnen blijven met uw klant is zijn er ook nog onze mobiele App.s Wij maken mobiele Apps voor Android en de Iphone de meest voorkomende besturingssystemen van smartphones.  Onze mobiele Apps hebben de zelfde functies als onze mobiele websites maar hebben extra nog een aantal zeer waardevolle functies, waardoor u een hoge interactie met uw klanten kunt creëren.

Push Berichten:

Als klant bij Newbie Media kunt u onbeperkt Push Berichten sturen naar uw klanten. Een push bericht is eigenlijk een soort van pop up bericht dat na verzending direct in het scherm van de telefoon van uw klant verschijnt. Het mooie van push berichten is dat nagenoeg alle berichten worden gelezen tegenover bijvoorbeeld maar 33% van alle email verzonden aanbiedingen.

De mogelijkheden met Pushberichten zijn eindeloos:

Verstuur bijvoorbeeld een Push bericht waarmee klanten korting kunnen krijgen als ze dit bericht aan u laten zien. Zeker in rustige tijden is dit een waardevolle tool om klanten naar uw onderneming te krijgen.

Of stuur een bericht dat ze een gratis kopje koffie krijgen als ze u hebben laten zien dat ze ingecheckt hebben via Facebook. Op deze manier krijgt u ook nog eens zeer waardevolle gratis reclame.

Ook zou u ze belonen met een korting op de rekening als ze een foto van zich zelf uploaden naar de mobiele app.

Korting coupons:

Beloon uw vaste klanten met een korting of een leuk presentje.
Laat ze bijvoorbeeld via de App na elk bezoek een QR code scannen  en na elk 5e bezoek zouden ze dan een leuke aanbieding mogen ontvangen.

GPS:

Kortings Coupons  kunnen ook worden vrijgegeven door middel van de GPS van het toestel.
Hoe vaak mensen automatisch moeten inchecken en hoe snel dit achter elkaar mogelijk is valt allemaal in te stellen.

Eindeloze mogelijkheden:

De mogelijkheden van mobiele websites en Apps zijn eindeloos. Bent u benieuwd wat Newbie Media kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.